logo-icon           


      JéBé Partyservice                                                   

  • 3
  • 2
  • 6
  • 5
  • 4
  • 7
  • 9
  • 8
  • 10
  • 12
  • 11
  • 13
  • 14

Culinair overzichtblad1

JéBé partyservice
Contactgegevens:
Tel. 073-599 11 11
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.jebe.nl
Slijkwellsestraat 6a

5325 KB Well-Ammerzoden

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor het openen van dit culinaire overzicht.
U vindt hierin een gevarieerd assortiment van klassiek tot
trendy.

Wij beseffen ook dat dit overzicht beperkingen kent.
Hebt u andere wensen en kunt u deze niet vinden in deze
brochure, neemt u dan contact op!
Wij zijn voor (bijna) alles in en voldoen graag aan uw
specifieke wensen.
Ook zijn wij u graag van advies over hoeveelheden of
combinaties.


Dieetwensen:
Maak deze altijd kenbaar, zodat ook gasten met een dieet
gewoon lekker mee kunnen eten.

Inhoudsopgave:

 
Borrelgarnituur – Bites – Fingerfood   blz 2 
Soepen en Saladeschotels  blz 3
Tapas  blz 4
Koude buffetten blz 5
Warme Gerechten en Warme Buffetten blz 6
Koude en warme buffetten & Dessertbuffetten blz 7
Wokken en Oosters buffet blz 8
Walking Diner  blz 9
Italiaans Buffet blz 10
Barbecues blz 11 
Stamppottenbuffet, Oud Hollands dessert blz 12
Brunch en Lunch blz 13
   

 

 

blad2a

Borrelgarnituur – Bites – Fingerfood

Classics:
Assortiment kaaspuntjes, diverse soorten harde worst, ham met asperges, koude gehaktballetjes. Keurig op rij op schaal van minimaal 40 stuks € 0,45 per stuk

Gevulde eieren
Minimaal 40 stuks € 0,70 per stuk

Hartige toast:
Assortiment hartige kuipjes van toast gevuld met kipkerrie, selleriesalade met walnoot, patémousse, tijgergarnaaltjes, zalmmousse en tuinkruidenroomkaas
Op schaal van minimaal 40 stuks € 0,90 per stuk

Tortillahapjes (wraps):
Zachte tortilla, opgerold en in hapjesformaat gesneden en gevuld met
gerookte zalm, gekruide zalmmousse komkommer en ijsbergsla
gerookte kip, Crème fraîche, paprika, kruiden en ijsbergsla
Italiaanse tuinkruidenroomkaas, pommodoritomaat en ijsbergsla
Op schaal van minimaal 40 stuks € 0,90 per stuk

Stokbroodhapjes:
Sneetjes vers afgebakken stokbrood met Gerookte forel, gerookte zalm,
Hollandse garnaaltjes, romige brie, hartige paté.

Op schaal van minimaal 40 stuks € 1,10 per stuk

Amuses / exclusieve hapjes
Geserveerd in trendy disposable cups:
Gerookte kalkoen-komkommer-cumberland
Wrap met zalm- en roomkaas
Pincho's met kip en
varkensvlees Zalmmousse blad2bmet gerookte zalm Ardennerham-meloen-mangodressing

Vitello tonato en rucolasla Salami –olijven-zontomaatjes Italiaanse roomkaas
&gegrilde paprika Carpaccio van ossehaas-pesto-alfalfa
Beenhamrolletje & koolsla Jumbogarnalen en kreeftenmousse Gevulde champignons
Op schaal van minimaal 40 stuks (5 soort) € 1,35 per stuk

Mini Sandwiches:
assortiment van kleine sandwiches (2-haps) belegd met kaas,
vleeswaren en diverse soorten vis, knapperige sla en passende rauwkost
€ 1,50 per stuk

Warme hapjes ;
Wij hebben een breed scala aan warme hapjes.
Deze dienen ter plaatse bereid te kunnen worden, vandaar dat wij deze in overleg aanbieden

 

Soepen
Heldere groentesoep Aspergesoep Toscaanse Tomatensoep Romige Courgettesoep met kip Kippensoep Mosterdsoep met spekjes Champignonsoep Erwtensoep 1
Per kop 250 ml € 2,75 Per kop 250 ml € 2,95
Specials;
Oosterse Bouillon;
Heldere bouillon met shiitake, reepjes omelet en taugé (vegetarisch) € 2,95 per kop
Vissoep;
Licht gebonden romige visbouillon, rijk gevuld met garnalen, mosselen en reepjes paling € 3,95 per kop
Kreeftensoep;
Gebonden kreeftenbouillon met garnituur van rivierkreeftstaartjes € 4,50 per kop

Mandjes diverse soorten stokbrood en tipjes kruidenboter
€ 1,25 per persoon

Saladeschotels:
vanaf 3 personen per schaal/soort te bestellen
Huzarensalade JéBé:
Huzarensalade met een rijk garnituur van Achterham, Rosbief,
fricandeau, Coburgerham en paté. blad3
Verder gevulde eieren, diverse soorten rauwkost, meloen, ananas, asperges etc.

€ 6,95 pp

Russisch Ei
Huisgemaakte zalmsalade van verse zalm, Garnalen, gerookte makreel met kruiden, tonijn en gepocheerde zalm. Verder met garnituur van gevulde eieren, rauwkost, asperges etc.
€ 8,50 pp

Luxe zalmsalade
Huisgemaakte zalmsalade van verse zalm, Makreel, gerookte zalm, gerookte forelfilet en garnalen. Verder met garnituur van gevulde eieren, rauwkost, asperges etc.
€ 10,95 pp

Hors d'oeuvre;
Huzarensalade rijkelijk gegarneerd en met een ruime sortering vis en vlees van bovenstaande schotels € 12,95 pp
diverse soorten stokbrood € 2,50 per stuk Schaaltje kruidenboter 100 gram € 2,00 pr stuk


Soep-potpourri
Soepenbuffet
Verrassend anders
U krijgt Een heldere groentebouillon Een gebonden tomatensoep En een gebonden roomsoep
Daarnaast presenteren wij de zelf toe te voegen ingrediënten zoals
Soepballetjes, reepjes gerookte kip Broccoliroosjes Wortel Bleekselderie Preiringen Courgette Verse tuinkruiden Croutons
stokbrood en kruidenboter € 3,75 pp

1 Alleen in het seizoen

 

 

Tapas;
In Spaans aardewerk of in wit porselein gepresenteerde Mediterrane hapjes en gerechtjes,
fraai uitgestald met passende decoratie,

met kleine bordjes en vorkjes geserveerd. Dit buffet moet u beschouwen
als een uitgebreid hapje of als lichte maaltijd.

Dit buffet bestaat uit;blad4


-Tortilla-wraps met gerookte zalm
-Tortilla-wraps met gerookte kip
-Zoete pepers gevuld met roomkaas
-Zoete pepers gevuld met tonijn
-Champignons gevuld met geitenkaas
-Mix van diverse olijven en Feta kaas
-Spiesjes van olijf en ansjovis
-Tomaatjes gevuld met garnaaltjes
-Gehaktballetjes in Tomatensaus (koud)

- Zalmrolletjes gevuld met asperges
-Vitello Tonato; kalfsrolletjes gevuld met tonijnmayonaise
-Carpaccio van ossenhaas met pesto en geschaafde oude kaas
-Seranoham met meloen
-Hartige Spaanse worstjes
-Pastasalade met vis
-Pastasalade met groenten en rode saus blad5
-Tonijnsalade met puur tonijnvlees, paprika, tomaat, olijf en boontjes
-Grote garnalen in aioli (knoflookolie)

Voor de neutrale liefhebbers: 
Kipkerrie als schepsalade
Ham-bieslook-schepsalade
Aardappelsalade met zongedroogde tomaat en bosui

inclusief diverse soorten stokbrood, Foccaciabrood
en Ciabattabrood kruidenboter en tapenade.

Prijs per persoon: € 11,50 (minimaal 25 personen)*

Uitbreiding:
Kaasplank van diverse hartige Hollandse boerderijkazen
Aangevuld met zachte Franse en Italiaanse kazen
Meerprijs per persoon € 1,95 (minimaal 25 personen)*

Warme uitbreiding:
Gehaktballetjes in tomatenbasilicumsaus (2 st. pp) Drachmen,
Griekse gehaktballetjes met knoflook (1 st. pp)
Gekruide kippenvleugels (2 st. pp)
Pincho's (mini vleesspies pp)
prijs per persoon € 5,25 (minimaal 25 personen)*

*Bij gezelschappen minder als 25 personen assortiment / prijs in overleg

 

 

Koude Buffetten

Maaltijdbuffetten:
(minimale bestelhoeveelheid: 25 personen)culiniar4

Basisbuffet € 13,50 per persoon
Huzarensalade Rosbief
Aardappelsalade (veg.)  Achterham met asperges
Westlandse Kipsalade  Ardennerham met meloen 
Ham-Prei-salade Paté met cumberlandsaus 
Rauwkostsalades  Fricandeau 
Verse zuidvruchten  Gevulde eieren en halve eieren 
Diverse soorten stokbrood  kruidenboter 
 Sausjes  
   

 

 

 

Preuvementbuffet € 17,75 per persoon
Huzarensalade Rosbief
Aardappelsalade met bosui Achterham met asperges
Zalmsalade Ardennerham met meloen
Rauwkostsalades Vis:
Verse zuidvruchten Gepocheerde Zalm
Gevulde eieren Gerookte makreel met kruiden
Diverse soorten stokbrood Tijgergarnalen
Kruidenboter en sausjes Tonijn op Italiaanse wijze
   


 

Grand Gala buffet € 20,75 per persoon
Huzarensalade Rosbief
Aardappelsalade met bosui Achterham met asperges
Zalmsalade Ardennerham met meloen
Rauwkostsalades Paté
Verse zuidvruchten Vis:
Gevulde eieren Gepocheerde Zalm
Diverse soorten stokbrood Gerookte zalm
Kruidenboter en sausjes gerookte forel
  krabsalade
  Tijgergarnalen
   

 

 

Extra toevoegingen  
als aanvulling op bovenstaande buffetten  
Palingfilet € 3,00 pp
Vers gerookte hele paling € 4,00 pp
Hollandse garnalen ipv tijgergarnalen € 1,50 pp
Hollandse haring  
Haring heel € 2,20 per stuk
Haring halve zonder staartstuk € 1,20 per stuk
Haringmootjes (¼ haringen)  € 0,65 per stuk
   

             
                 
                   

       
    
MINI Buffetten
Hebt u geen behoefte aan een complete maaltijd, maar aan een buffet
wat u wilt gebruiken op de late avond, dan bieden wij de hiernaast vermelde
buffetten aan als mini buffet.
U krijgt dezelfde variatie en dezelfde uitstraling als bij de maaltijdbuffetten,
alleen het gewicht per persoon is minder.

(minimaal bestelhoeveelheid: 50 personen)
Prijzen:
Mini Basisbuffet € 8,95 culiniar5
Mini Preuvement € 11,50
Mini Grand Gala € 13,50

Warme gerechten
als warme aanvulling op een koud buffet, of als kompleet warm

 

buffet losse prijzen
Gehaktballetjes vanaf 25 personen
   
-in ketjapsaus 3 st. pp € 1,95 pp 
-in ketjapsaus 3 st. pp € 1,95 pp 
-in Toscaanse tomatensaus 3 st. pp € 1,95 pp 
-in satésaus 3 st. pp  
   
Kip;  
Oriëntaalse Kip;  
kip in zoetzure saus met zuidvruchten en groenten € 2,95 pp 
Kip Shang Hai  
Stukjes kip in ketjapsaus met maïs, bamboe en sesam € 2,95 pp 
Kip Piri Piri  
Pikant kipgerecht met zoete pepers € 2,95 pp 
Saté  
Kipsaté (los vlees) in zoete licht pikante satésaus € 2,95 pp 
Rund & kalf  
Boeuff Stroganoff € 3,50 pp 
Rundvlees in stroganoffsaus met grof garnituur € 3,50 pp 
Boeuff Bourguignon € 3,50 pp 
Rundvlees in rode wijnsaus, champignons, wortel en ui € 3,50 pp 
Geschnetzeltes (Zwitsers) € 3,50 pp 
Kalfsvlees in een roomsaus met witte wijn en champignons € 3,50 pp 
Ossobuco (Italiaanse aanrader!) € 3,50 pp 
Stukjes kalfsvlees in een tomatensaus met witte wijn, Boordevol verse groenten en tuinkruiden € 3,50 pp 
Varken;  
Varkenshaasmedaillons € 3,50 pp 
in champignonroomsaus -in Jägersaus (Duits) € 3,50 pp 
in ketjapsaus met knoflook € 3,50 pp 
in (bruine) pepersaus € 3,50 pp 
-"Zingara" met een saus van ham, champignons,
witte wijn, truffel en tuinkruiden
€ 3,50 pp 
Beenham vers gesneden met Cumberlandsaus € 3,50 pp 
 Vis:  
Zalmmootjes in witte wijnsaus € 3,50 pp 
Garnalen (groot) in kreeftensaus € 3,75 pp 
Tongrolletjes gevuld met zalm in vissaus  € 3,50 pp 
 Saté:  
Stokjes Kipsaté (3 stokjes pp) in satésaus  € 3,95 pp 
saté (kip) los in saus (zonder stokjes)  € 3,00 pp 
Varkenshaassaté (groot) per stokje incl. satésaus  € 1,95 pst 
Satébuffet zie verderop op deze pagina   
   
Warm Buffet als aanvulling op koud buffet (van blz5)   
Als aanvulling op koud buffet (blz 5)    
-2 vleesgerechten + aardappels gratin + rijst+ rauwkost  € 10,95 pp* 
-3 vleesgerechten + aardappels gratin + rijst+ rauwkost  € 13,50 pp* 
-4 vleesgerechten + aardappels gratin & rijst+ rauwkost  € 15,95 pp* 
*) 2 vleesgerechten vanaf 25 personen   
*) 3 vleesgerechten vanaf 35 personen   
*) 4 vleesgerechten vanaf 50 personen   
*)Toeslag visgerecht in plaats van vleesgerecht  € 1,00 pp 
   
   
   
   
   
   
   
   

        

Warm Buffet
Kompleet als maaltijd
met -3 vleesgerechten of 2 vleesgerechten + visgerecht,
-gegratineerde aardappels of gebakken krielaardappelen

-Rijstgerecht, rijst met groenten en kruiden of nasi Goreng
-2 soorten seizoengroenten -gemengde sla -rauwkost
€ 16,95 per persoon

Satébuffet!
Voor op een feestavond of als lunchgerecht:
5 soorten geheel verschillend gemarineerde saté, welke ter plaatse worden gegrild
neutrale satésaus
pikante satésaus
warme knoflooksaus
warme ketjepsaus
warme piri piri saus (pikant)
atjar tjampoer, klapper, uitjes
diverse soorten stokbrood
-kruidenboter

€ 4,95 per persoon*
-minimaal 50 personen aanvulling met Nasi € 1,25 pp *)
afhankelijk van het aantal personen dient uzelf te grillen
of wordt dit door één van onze koks gedaan tegen uurtarief

Koud en Warm Buffet Afgeleid van blz 5 en 6
Koud en Warm Populair

Koud;
Rundvleessalade   Rosbief   Gepocheerde zalm
Aardappelsalade   Boerenachterham Tijgergarnalen
Kipsalade  Ardennerham  gerookte makreel  Vissalade  Tonijn

Hierbij allerlei rauwkost, verse zuidvruchten, gevulde eieren etc.,
diverse soorten stokbrood, kruidenboter en sausjes

Warm:
Oriëntaalse Kip; kip in zoetzure saus met zuidvruchten en groenten
Varkenshaasmedaillons in tuinkruiden-roomsaus
Gehaktballetjes in Toscaanse Tomatensaus
(of andere kip- en vleesgerechten uit de lijst van blz. 6)
en verder:
Gegratineerde aardappels met bosui en zongedroogde tomaat
Fantasierijst met kruiden en verse groenten
Sla en rauwkost
Prijs per persoon € 20,95
Minimaal 25 personen
Meerprijs extra vlees- of visgerecht naar keuze € 2,00 pp
Meerprijs visgerecht naar keuze in plaats van vleesgerecht € 1,00 pp

 

Warm:
Oriëntaalse Kip; kip in zoetzure saus met zuidvruchten en groenten
Varkenshaasmedaillons in tuinkruiden-roomsaus
Gehaktballetjes in Toscaanse Tomatensaus

(of andere kip- en vleesgerechten uit de lijst van blz. 6) en verder:
Gegratineerde aardappels met bosui en zongedroogde tomaat
Fantasierijst met kruiden en verse groenten
Sla en rauwkost

Prijs per persoon € 20,95 Minimaal 25 personen
Meerprijs extra vlees- of visgerecht naar keuze € 2,00 pp
Meerprijs visgerecht naar keuze in plaats van vleesgerecht € 1,00 pp

Koud en Warm de Luxe
Koud;
Rundvleessalade Rosbief gerookte zalm
Aardappelsalade Boerenachterham Tijgergarnalen
Kipsalade Ardennerham Gerookte forel
Zalmsalade Paté Haringmootjes
Hierbij allerlei rauwkost, verse zuidvruchten,
gevulde eieren etc., diverse soorten stokbrood,
kruidenboter en sausjes

Warm:
Boeuff Stroganoff of Bourguignon (naar keuze)
Beenham met Mosterdsaus (zie blz. 6)
Kip in tuinkruiden-roomsaus

(of andere kip- en vleesgerechten uit de lijst van blz. 6)
en verder:
Gegratineerde aardappels met bosui en zongedroogde tomaat
Fantasierijst met kruiden en verse groenten Sla en rauwkost

Prijs per persoon € 25,95 Minimaal 25 personen
Meerprijs extra visgerecht naar keuze € 2,00 pp
Meerprijs visgerecht naar keuze in plaats van vleesgerecht € 1,00 pp

 

Hierbij allerlei rauwkost, verse zuidvruchten, gevulde eieren etc., 
diverse soorten stokbrood, kruidenboter en sausjes 


Desserts eenpersoons
Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse
Luxe eenpersoons ijstaartjesculiniar6

Dessertbuffet I
Diverse luxe bavaroistaartjes
Diverse soorten mousses
Diverse soorten schepijs
Fruitsalade met vers fruit Slagroom
Diverse Toppings

€ 5,95 pp

Dessertbuffet II
Diverse luxe bavaroistaarten
Diverse soorten schepijs
Diverse soorten mousse in trendy glaasjes en verder slagroomsoesjes
Verse Aardbeien (seizoen)
Ananascarpaccio
Meloen
Kiwi
Slagroom
Diverse Toppings

€ 7,95 pp

IJSBUFFET
4 soorten schepijs
van het zelfbedieningsbuffet
fruitsalade, slagroom bosvruchtencompote € 4,75 pp

Chocoladefontein
Als uitbreiding op uw dessertbuffet een chocoladefontein
waar u stukjes banaan, meloen
en aardbeien (of spekjes voor de kinderen) heerlijk kunt bedruipen
met warme chocolade

meerprijs bij dessertbuffet € 1,95

Oosters Buffetculiniar1a
Ajam Bombay
Kip in zoetzure saus met oa ananas en taugé
Ajam Shezuan
Pikant kipgerecht met oa rode pepers en champignons


Saté
Satévlees (kip) in milde satésaus
Rempengballetjes
pikante balletjes in ketjapsaus
Indische balletjes
Mild gekruide balletjes vol met Indische kruiden en groenten
Babi Rica
Een variant op Babi Pangang, fris en zoetzuur
Varkenhaas Shang Hai ,
varkenshaasmedaillons met sesamsaus Daging Rendang,
gestoofd Rundvlees met boontjes in kerriesaus

Prijs per persoon € 18,75 minimaal 30 personen

Oosters Buffet klein
Bijvoorbeeld als lunch of overwerkmaaltijd:
Bami en Nasi Satévlees in satésaus
Rempengballetjes in ketjapsaus
Ajam Pangang (kip) Atjar tjampoer
Prijs per persoon € 13,75

Oosterse hap
Als tussendoortje, hapje of als afsluiter van een feest
Bami of mihoen
in bamboepuntzak € 2,75
of
2 Stokje saté in bamboe – schuitje
met bolletje rijst of stokbrood € 2,75

WOKKEN -Wokbuffet JéBé-
Live cooking op een door ons meegebracht wokmeubel met afzuiging.
Een vlammend spektakel!
Onze koks maken met onder andere de volgende ingrediënten
à la minuut een rijke variatie aan Oosterse roerbakgerechten.

Verder serveren wij hierbij
Bami, Nasi en Pandanrijst,
Met als bijgerechten atjar, seroendeng, taugésalade en kroepoek.

Prijzen:
Wokbuffet zonder vis € 18,95
Wokbuffet inclusief genoemde vis € 20,95
Huur wokmeubel met afzuiging(éénmalige kosten) € 75,00

De prijs is inclusief één kok gedurende 2-3 uur wokken,
afhankelijk van de grootte van het gezelschap

Minimaal aantal: 35 personen
Boven 75 personen gelden andere prijzen, informeer hiernaar!

Walking Diner
Informeel diner, niet aan stijlvol gedekte tafels,
maar aan tafel geserveerd waar u op dat moment aan zit of staat. Gemakkelijk te eten, kleine gerechten en 
toch een kompleet maal, dat is ons Walking Diner.

Voorbeelden:
Bij aanvang staan er manden met Foccaciabrood,
Ciabattabrood en stokbrood op tafel met daarbij diverse
tapenades en kruidenboter.

Koude voorgerechtjes:
Per gang keuze uit
1 vleesgerecht en 1 visgerecht:

Voorbeelden voorgerechtjes:

Cocktail van Hollandse garnaaltjes in trendy glaasje
Carpaccio van ossenhaas met pesto, old Amsterdam en pijnboompitten
Gerookte zalm met groene aspergepunten en zalmmousse
Salade Caprice met Mozzarella en tomaat en diverse soorten sla
Gerookte kip met rucolasla, cherrytomaat en frambozendressing
Grote garnalen op salade van krab
Ardennerham met meloen, rucolasla, en aalbessen
Vitello Tonato, kalfsrosbief met tonijnmayonaise
Rosbief, kartoffelesalade, zongedroogde tomaat en tuinkruiden

Soep:
- heldere Bouillon met tuinkruiden en reepjes omelet geserveerd in een glas
- Roomsoep met verse tuinkruiden en gerookte kip

Warme hoofdgerechten geserveerd met klein warm garnituur:
Voorbeelden hoofdgerechten:

- Tongrolletje gevuld met zalm en kreeftensaus
- Grote garnalen gebakken in knoflook
- Zalmmootje met dillesaus
- Spiesje van kip en mosterd met lichte mosterdmarinade
- Biefstukjes met rode portsaus
- Varkenshaasmedaillons met ketjapsaus en sesamzaad

Bordgarnituren kan bijvoorbeeld zijn:
Chinese boontjes in spek gerold,
witlofstronkje,
aardappel-broccoli-taartje
en peterselieaardappeltjes, gemengde sla

Warm buffet met Live Cooking
Ook kan het Hoofdgerecht in buffetvorm
gepresenteerd worden, waarbij onze kok ter plaatse
het vlees en de vis bakt op een fraai braadmeubel.
Het groentegarnituur en aardappelgarnituur zijn dan uitgebreider,
waardoor ook een uitgebreidere maaltijd ontstaat.

Dessert:
Luxe 1-peroons desserttaartjes

 

voorbeelden: 4 gangen 5 gangen 6 gangen
koud voorgerechtje (vlees/vis)      1x     2 x     2 x
glas of kopje soep          --         --        1 x
dessert          1 x        1 x        1 x
warm gerecht (vlees/vis)         2 x        2 x        2 x
       
prijs pp 25-50 personen  € 21,60  € 25,55  € 28,30
prijs pp vanaf 50 personen  € 20,90  € 24,40  € 26,90

 


prijzen Walking Diner
Exclusief kosten bediening! 25-50 personen
prijzen per gang
voorgerechtjes € 3,95
glas bouillon € 2,75
hoofdgerecht € 6,95
dessert € 3,75
vanaf 50 personen:
prijzen per gang voorgerechtje € 3,50
glas bouillon € 2,50
hoofdgerecht € 6,95
dessert € 3,50

Warm buffet met Live Cooking
in combinatie met voorgerechtjes prijs pp € 16,75
uitsluitend warm buffet € 20,75 pp
+ eenmalige kosten braadmeubel
+ afzuiging € 75,00

Aanbieding:
2 rondes voorgerechtjes Warm Live Cooking buffet Dessert € 27,95 pp

 

Italiaans Buffetculiniar1
Minimaal 35 personen
Amuses:
Assortiment van crostine en bruschetta met diverse tapenades,
rauwe ham, zalm met dille, garnalen, mozzarella

Voorgerechtenbuffet:
Coppa di Parma, gedroogde Italiaanse ham, met meloenbolletjes
Pastasalade met groenten Pastasalade met vis Tonijn op Siciliaanse wijze
met paprika, boontjes, tomaat, ui en tuinkruidendressing
Salade Caprice; Salade met tomaat, Mozzarella, kappertjes en basilicum

Vitello Tonnato
Rose Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise en kappertjes
En verder:
Tapenades Knoflookbroodjes en Foccaciabrood

Warm Buffet
Lasagne
-met zalm en spinazie met gehakt en tomatensaus
Pasta's
Pennepasta Tortellini, (met kaas gevulde pasta) ter plaatse bereid in pastakoker
Sauzen:
Carbonarasaus en tomatensaus
Vlees en Vis
Filetto di pollo al prosciutto e formaggio,
Kip in roomsaus met kaas Ossubuco;
Kalfsvlees in saus van tomaten en witte wijn boordevol verse groenten
Medaglioni del maiale Varkenshaasmedaillons
gemarineerd met rozemarijn en tijm in rode wijnsaus met zilverui en champignons

Groenten:
Gegrilde gemengde groenten met rozemarijn
als extra gerecht te bestellen bij bovenstaande warm Italiaans buffet: Pesce stufato
Stoofschotel van zalm, tilapia en garnalen in vissaus met knoflook

Dessert:
Tiramisu, het bekende Italiaanse dessert met koffie,
lange vingers en mascarpone Panna cotta, een romig
dessert met vanillesmaak en geserveerd met warme aardbeiensaus of chocoladesaus
Torta al limone, frisse luchtige citroenbavarois
Insalata di frutta con Prosecco, fris fruit besprenkeld met Prosecco


Prijzen Italiaans:

Amuses p..stuk € 1,50
Voorgerechtenbuffet € 8,95
Warm Buffet € 17,50
extra visgerecht € 2,00
Koud &Warmbuffet € 25,95
Dessertbuffet € 5,75
Koud, Warm en Dessert € 29,95

 

Barbecue
Onze barbecues onderscheiden zich door kwaliteit,
de fraaie opmaak van de salades met vers garnituur, de ruime porties,
gebruik van vers fruit en is met dit alles toch scherp geprijsd.

Standaard Barbecue
5 stuks vlees per persoon

keuze uit:
Saté (kip)

Kipfilet Huzarensalade div. soorten stokbrood
Varkensfiletlapje Aardappelsalade kruidenboter
Hamburger Bonte rauwkost knoflooksaus
Worstje Witte koolsalade zigeunersaus
speklap Fruitsalade cocktailsaus
    satésaus

 

Luxe Barbecue
5 stuks vlees per persoon
keuze uit:
saté (kip)

Kipfilet Huzarensalade div. soorten stokbrood
Filetlapje Aardappelsalade kruidenboter
Biefstukje Kipsalade satésaus
Gemengde spies Bonte rauwkost knoflooksaus 
zalmmootje Witte koolsalade zigeunersaus
Garnalenspies Fruitsalade cocktailsaus
     

                

Afrikaanse Braai (exclusief !)
Een origineel op hout gestookte stalen barbecue,
geeft de authentieke houtskoolsmaak aan uw favoriete grillgerecht. culiniar7
Het bijbehorende houtvuur geeft nog eens extra sfeer.
Het houtvuur wordt flink opgestookt,
waarna na een aantal malen flink poken in het vuur de benodigde
houtskool onder het grillrooster geschoven kan worden.

Barbecuepakket;

vis:
Zalm met kruidenboter in aluminiumfolie
Zalm, tong en garnalen met groenten en
kruidenboter in aluminiumfolie
Grote garnalen (ongepeld)

vlees:

Biefstukje In Aardewerk schalen:
Spies van varkenshaas met kruiden Huzarensalade Grote saté van varkenshaas
Aardappelsalade met bieslook Lamskoteletjes
Kipsalade Spies van Kip en spek Bonte rauwkostsalade
en verder van de barbecue Griekse witte koolsalade
Pofaardappels (met knoflooksaus) diverse soorten stokbrood
Courgette Ciabattabrood
Mais Foccaciabrood
Zoete paprika Kruidenboter
als fris bijgerecht:  
Verse Ananas, meloen en kiwi  
   

                   

Prijzen barbecue

 

Standaard barbecue:
10-25 personen € 15,50
25-50 personen € 14,75
vanaf 50 personen €13,95
incl. borden, bestek en barbecue en afwas hiervan 


Luxe barbecue:

10-25 personen € 18,95
25-50 personen € 17,95
vanaf 50 personen € 17,50
incl. borden, bestek en barbecue


Afrikaanse Braai:
25-50 personen € 23,95
vanaf 50 personen € 23,50
Daarnaast betaalt u voor het de unike barbecue en het benodigde
hout eenmalig bijkomende kosten van € 75,00.

Wilt u begeleiding bij deze barbecue door één van ons koks
dan berekenen wij hiervoor € 29,50 per uur incl. BTW

Poffertjes:culiniar8
In lang vervlogen tijd is de oprichter van JéBé partyservice
jaren lang Poffertjesbakker geweest.
Uit die tijd stamt een heerlijk authentiek recept van poffertjesbeslag.

Wij willen dit graag met u delen en komen dan ook graag bij u thuis of
op locatie Poffertjes bakken op ons poffertjesmeubel met afzuiging

Vraagt u eens naar de mogelijkheden,
Ook leuk bij een Open Huis of opening van een bedrijf.’

Dessert met poffertjes

Poffertjes met Grand marnier
Poffertjes met Rum
Poffertjes met warme kersen
Poffertjes met ijs en slagroom

Zo maar een opsomming als idee voor een dessert

 

 

Stampottenbuffet:
In de wintermaanden brengen wij voor de liefhebbers een buffet
met "ouderwetse" winterkost. Hierbij serveren wij:

Boerenkoolstamp Zuurkoolstamp Hutspot (wortelstamp)
Bruine bonen met spek Rode kool met appeltjes
Hete Bliksem (aardappels met zoete en zure appeltjes en stukjes spek)
Aardappelpuree

Rookworst
Verse worst
Speklappen
Hachee ofwel stoofschotel van rundvlees
Beenham met mosterdsaus
Jachtsaus
Gehaktballetjes in bruine jus

prijs per persoon € 18,50 minimaal 30 personen

Oudhollands Dessert:
Griesmeelpudding met rozijnen
Vanillepudding met bosbessensap
Rijstepap met krenten
Bitterkoekjespudding prijs per persoon € 4,95

Broodjes Lunches & Brunchesculiniar9
Broodjes:
Aassortiment luxe belegde broodjes, zowel hard als zacht,
en zowel bruin als wit:
Belegd met luxe vleeswaren, diverse soorten kaas en gedeeltelijk "gezond" aangekleed

Assortimentsprijs € 2,95 pst

Belegd met vleeswaren,
diverse soorten kaas en ook
diverse soorten vis, zoals gerookte zalm, tonijn
en garnalen
Assortimentsprijs € 3,25 pst

Lunch:
Soep
naar keuze (Tomaten- , Groenten- of kippensoep) luxe broodjes (2½ st. pp)
uit het assortiment van vleeswaren, kaas en vis

fruitsalade
frisse fruitsalade Lunchprijs per persoon € 9,95

Brunch
In buffetvorm
Soep
Keuze uit twee soorten
Diverse luxe broodjes
zowel bruin als wit en hard als zacht
Beleg:
Boerenachterham,
Ardennerham,
Rosbief
Jong belegen kaas,
Kruidenkaas en
Brie
Gerookte zalm
Tonijnsalade
Gerookte makreelfilets

Huzarensalade

Warm:
Roerei
Gehaktballetjes in Toscaanse tomatensaus
Kip in zoetzure saus
Rijst met groenten

Fruitsalade of vers handfruit
Prijs per persoon € 16,75 Minimaal 25 personen


VERZORGING Culinair
-de bij het desbetreffende buffet of gerecht benodigde servies,
bestek en servetten zijn bij de prijs inbegrepen.

- Buffettafels voor uw buffet met tafelrok en tafellinnen of
luxe tafelpapier linstyle kunnen tegen meerprijs meegeleverd worden

- Eventuele bezorgkosten worden per bestelling bepaald.

- Koude en warme buffetten met een totaalbedrag minder als € 700,00
worden uitsluitend opgesteld.
Hierbij is geen begeleiding.
In overleg is begeleiding tegen betaling van € 29,50 per uur mogelijk.
-Bij buffetten waarin Live Cooking is beschreven of waarbij een kok
benodigd is voor handelingen als koken, braden of snijden wordt deze kok
berekend tegen een uurtarief van € 29,50

- Wij leveren uitsluitend op de begane grond of er moet een lift aanwezig zijn.
Is de situatie anders, dan dient dit vooraf gemeld te worden en wordt
in onderling overleg een eventuele meerprijs bepaald.

Verdere leveringsvoorwaarden:
- Het aantal personen voor een buffet dient 48 uur tevoren doorgegeven te worden.
Daarna kan het aantal niet meer verminderd worden
(dit ivm bestellingen en voorbereidingen).

- Eventuele kortingen voor wederverkopers zoals zaalhouders
hebben alleen betrekking op standaard prijzen als vermeld in onze
brochure en niet op verzorgingskosten.

-Op maat gemaakte offertes / speciaal aanvragen bevatten
altijd netto-prijzen waarop geen kortingen worden gegeven

-Betalingen: Particulieren uitsluitend contant na ontvangst factuur.
Bedrijven en instellingen binnen 8 dagen na factuurdatum.

- Annuleringen:
Bij annuleringen binnen 8 dagen berekenen wij u 25 %
van het overeengekomen of begrote bedrag.

Bij annuleringen binnen 48 uur berekenen wij u 50% van het
overeengekomen of begrote bedrag.

Bij annuleringen binnen 24 uur berekenen wij 100% van het
overeengekomen of begrote bedrag

- prijswijzigingen voorbehouden.
-Verder zijn op al onze leveranties de ALGEMENE UNIFORME VOORWAARDEN HORECA
van toepassing welke wij u op verzoek toe kunnen sturen.

Voor verdere algemene voorwaarden verwijzen wij u naar onze website www.jebe.nl onder button verhuur

Premium templates by www.bigtheme.net free download.

Online bookmaker Romenia bet365

София Dyrven Material

София Дъски цена