Ontwerp | Websitebouw | Restyling | Onderhoud

Uitsluiting aansprakelijkheid

Sokam Webdesign heeft aan de totstandkoming van deze website de uiterste zorg besteed. Het is echter mogelijk dat informatie en prijzen achterhaald worden of onjuist zijn door typefouten. Aan de informatie op deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De prijzen die in een prijsopgave, offerte of opdrachtbevestiging worden vermeld, kunnen als de correcte prijzen worden beschouwd. Sokam Webdesign behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.

Sokam Webdesign aanvaardt geen aansprakelijkheid indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van – of fouten of vertraging in – het verstrekken van informatie.

Sokam Webdesign garandeert niet dat haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat of verwerken daarvan.

Hoewel wij onze site regelmatig controleren kan de afwezigheid van virussen en andere programmatuur die de werking van uw computer en/of software kunnen beïnvloeden, ook in de ter download aangeboden bestanden, niet worden gegarandeerd.

Deze website bevat mogelijk hyperlinks naar andere sites. Sokam Webdesign is niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites.